SVN/BtB Consultancy was vandaag heer en meester in de wedstrijd tegen Heksenberg. In de beste eerste helft tot nu toe gespeeld dit seizoen werd Heksenberg werkelijk van het kastje naar de muur gestuurd. De voorwaartsen waren een echte plaag voor de verdedigers van Heksenberg, zij wisten niet waar ze het vandaag moesten zoeken. Vloeiende aanvallen over de flanken en vroeg storen waren super vandaag. Mitchel Mertens opende de score op aangeven van Vichy Marchena en ook de 0-2 kwam van zijn voet. Hierna was het Vichy-time en hij tilde de score na 0-3 en 0-4. Er waren op dat moment 18 minuten gespeeld en Heksenberg vreesde voor het ergste. Het hoge tempo wisten de mannen van Dennis Voorst goed vast te houden en de score had zeker nog hoger kunnen uitvallen als men wat zorgvuldiger met de geboden kansen was omgesprongen. Men ging rusten met een 0-4 voorsprong. Na rust lag het tempo lager en de concentratie was niet altijd optimaal. Toch wist Mitchel Mertens de 0-5 te scoren. Heksenberg deed iets terug en scoorde via Mo de 1-5. Vichy Marchena scoorde hierna de 1-6 en de eindstand was vastgesteld. Door deze overwinning is voorsprong op Heksenberg tot 7 punten gegroeid en naaste concurrent, welke met 2-0 won, blijft op 2 punten staan.
Volgende week wordt de thuiswedstrijd tegen Simpelveld afgewerkt, aanvang van de wedstrijd is 14:15 uur.
De mannen van Dennis Voorst hopen dat veel supporters de weg naar het sportpark weten te vinden om wellicht de “Herbstmeister” aan het werk te zien.

VN Landgraaf heeft 68 nieuwe foto’s toegevoegd aan het album 2016-12-04 Heksenberg-SVN/BtB Consultancy 1-6— bij Sv Langeberg.