te vermelden dat de gehele wedstrijd aan de zijde van Bekkerveld met 10 spelers

is gespeeld met een met een betere tweede helft. Dat gaf de “burger “moed en

zo begon men ook aan de wedstrijd tegen BSC fel en met een behoorlijk bal tempo

zochten de spelers van Bekkerveld de aanval wat al vrij snel resulteerde in de

openingstreffer van de sterk spelende Raisa Leenders aan de rechterzijde van het speelveld

gezien vanaf de bank op een verwoestende manier knalde zij de bal met een streep in de rechter

bovenhoek van het doel (1-0 ). Men bleef zich kansen creëren doch in de afwerking was

men minder effectief, jammer. De bezoekers daarentegen kwamen maar moeilijk op gang

en kregen pas ver in de eerste helft enkele “kleine” mogelijkheden om zo gevaarlijk te zijn voor

de achterwaartse van Bekkerveld. De wedstrijd raakte wat in het slob toen Bekkerveld

niet meer om onbekende reden bleef voetballen, doch scoorde Chantal Breen uit een puike

voorzet van Myrthe Kuijer die de gehele achterhoede van BSC haar hielen liet zien(2-0).

Uit een scrimmage voor het doel van BSC naar een genomen hoekschop scoorde Raisa Leenders de (3-0).

In de rust werden enkele zaken besproken en men begon gemotiveerd en met een juiste inzet

aan de tweede helft. Die eigenlijk geheel in het voordeel verliep van Bekkerveld, de bezoekers

waren niet bij machten om ook maar enig moment gevaarlijk te zijn voor keeper Kelsey Kerner

allen bij hoekschoppen was er dreiging doch de sluitpost pareerde deze op sublieme wijze.

De zebra’s bleven de aanval zoeken en op een diepe bal van Maureen Hamers scoorde Alysia Breemer (4-0)

Bekkerveld wisselde Alysia voor Britt die zich zeer actief toonde in haar manier van spelen en verrichte

daarbij het nodige loopwerk en deed het in aanvallend opzicht best aardig. De twee jeugdige wisselspelers

Kyona Jansonius en Sim Vinken kregen ook speelminuten om zo te kunnen en mogen ervaren hoe

het is om te spelen in de vrouwencompetitie eerste klasse. Beide meiden deden van zich spreken door actief

en gemotiveerd het karwei te klaren en maakte daarbij een positieve indruk op het geheel, Chapeau!!