Op een zonovergoten sportpark A gene Bek heeft Bekkerveld gistermiddag Minor met minimale cijfers verslagen: 1-0. Bekkerveld was met name in de 1ste helft heer en meester (scoorde via Tom Vluggen) en had bij rust makkelijk met 3-0 voor kunnen staan.

Ook in de 2de helft kregen de mannen van Coach Voorn enkele enorme kansen. Zoals de voetbalwet dicteert kreeg Minor met name in de slotfase nog enkele momenten om, tegen de verhouding in, een gelijkspel uit het vuur te slepen. Het was echter aan doelman Pim Gubbels te danken dat Bekkerveld de 3 punten in Heerlen hield. Met enkele fantastische reddingen hield hij zijn doel schoon.