Hoofdmenu

Jubileumlogo Geulmennekes onthuld

Jeugdcarnavalsvereniging De Geulmennekes uit Meerssen bestaat dit jaar 5×11 jaar. Dat moet gevierd worden!

Dat doet de vereniging met allerlei activiteiten voor jong én oud. De Stichting 5 x 11 jaar Geulmennekes zorgt voor een feestelijk jubileumprogramma.

Bij deze mijlpaal hoort natuurlijk ook een jubileumlogo. Op vrijdag 12 mei onthulden Prins Robin & Prinses Milou van de Geulmennekes samen met wethouder Jeugd & Cultuur Berry van Rijswijk het jubileumlogo.

Logo

Het door Etiënne Cobben ontworpen logo werd oorspronkelijk gemaakt voor de versiering tijdens het 6×11 jarig jubileumfeest van CV de Aanhawwersj en is nu (met kleine aanpassing) omgedoopt tot het jubileumlogo van 5×11 jaar De Geulmennekes. Een frisse & eigentijdse weergave van het Geulmenneke.

Meerssense jeugdcarnaval behouden

Speciaal voor dit jubileum is de Stichting 5×11 jaar Geulmennekes opgericht. De stichting heeft zich ten doel gesteld de jeugdcarnaval voor alle kinderen in Meerssen voor de komende elf jaar aantrekkelijk en toegankelijk te houden. Zodat ook de volgende generatie die gezellige jeugdcarnaval kan ervaren en vieren.

Meer informatie over jubileumactiviteiten: zie twitter, facebook of instagram 5×11 jaar Geulmennekes.

Foto: Gemeente Meersen