Hoofdmenu

Ga de sportieve uitdaging aan in Landgraaf!

Op zaterdag 16 september vindt een gloednieuwe editie van de Cavemanrun plaats in onze gemeente; de Cavemanrun Ice Edition. Bent u sportief en wel te porren voor een uitdaging? Dan is dit de kans voor u. De Cavemanrun is een sportieve, maar bovenal een recreatieve activiteit waaraan u alleen, maar ook als groep kunt deelnemen. Bijvoorbeeld als familie-uitje of bedrijfsuitje.

Het parcours van de Cavemanrun ligt rondom de Wilhelminaberg en zit vol met verrassende onderdelen. Bij SnowWorld Landgraaf moeten de deelnemers de sneeuwhelling overwinnen, daarna komen uitdagingen in Megaland, Mondo Verde, de prachtige bosgebieden rondom Kasteel Strijthagen en de Overste Hof aan bod. Als laatste mogen de deelnemers de Wilhelminaberg, de langste trap van Nederland, bedwingen. Het gaat bij de Cavemanrun niet om het winnen, maar om het plezier om deel te nemen en het trotseren van het parcours. Kijk voor meer informatie en om aan te melden op de website van Cavemanrun »

Tekst: gemeente Landgraaf« (Vorig nieuwsbericht)