Hoofdmenu

Zondag 2 juli: start & finish klimomloop Ulestraten op Markt Meerssen

Op zondag 2 juli 2017 vindt de jaarlijkse klimomloop Ulestraten plaats. Deze wielerwedstrijd voor zowel dames als heren wordt georganiseerd door de Stichting Col di Ulecitta. Start en finish van de wielerwedstrijd zijn dit jaar op de Markt in Meerssen.

Niet parkeren op de Markt

Tijdens de wielerwedstrijd worden omleidingsroutes ingesteld en begeleiden verkeersregelaars het verkeer. Op zondag 2 juli kunt u niet parkeren op de Markt in Meerssen.

Meer informatie

Meer informatie over de wedstrijd en het parcours kunt u vinden op: www.klimcriterium.nl/wp-content/uploads/2017/05/technische-gids-klimomloop-ulestraten-2017-2.pdf. Of neem contact op met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl (deze link verwijst naar een E-mail adress)

Tekst en foto: gemeente Meerssen(Volgend nieuwsbericht) »