Hoofdmenu

Werkzaamheden Wesselderstraat / Oude Maastrichterweg

In opdracht van de gemeente Gulpen-Wittem start Dura Vermeer Infrastructuur op maandag 19 juni met de reconstructie van de Wesselderstraat / Oude Maastrichterweg. Het huidige riool wordt vervangen door een nieuw rioolstelsel en de weg wordt gereconstrueerd. Het werk zal gereed zijn op woensdag 28 juli. Tijdens de werkzaamheden is de straat volledig afgesloten voor alle verkeer. Na de bouwvak start de firma met de tweede fase. Hierover informeren wij u te zijner tijd.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met:

  • Uitvoerder: de heer H. Haan. Telefoonnummer: 06 53 59 92 86.
  • Toezichthouder namens de gemeente: de heer Lemmens. Telefoonnummer: 06 11 78 73 79

Tekst: gemeente Gulpen-Wittem

Archief foto: ®Parkstadactueel/Tom de Cock« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »