Hoofdmenu

Park Strijthagen toneel van wielerevenementen

Volop aandacht voor de wielersport in Landgraaf komend weekend : NK Mountainbike en live-uitzending Tour de L1mbourg!

Van vrijdag 14 juli tot en met zondag 16 juli vindt bij Park Strijthagen het Nederlands kampioenschap mountainbike plaats. Alle Nederlandse toppers bezoeken de Landgraafse bodem. De wedstrijden beginnen vrijdag om 18.00 uur, zaterdag om 11.00 uur en zondag om 10.00 uur. Op zaterdag vindt tevens om 17.15 uur de officiële opening van de nieuwe pumptrack plaats door wethouder Freed Janssen (Sport).

De pumptrack heeft in een eerste oogopslag wel iets weg van een BMX fietscrossbaan. Heuvels, bulten en bochten volgen elkaar op en vormen een prachtig parcours vol afwisseling en uitdaging.

L1 uitzending Tour de L1mbourg

En als u dan toch zaterdag bij park Strijthagen bent, dan kunt u meteen vanaf 17.50 uur een kijkje nemen bij de live-uitzending van de Tour de L1mbourg. Tijdens de Tour de France presenteert L1 dagelijks het programma Tour de L1mbourg! Elke dag verzorgen zij vanuit een locatie in Limburg live-uitzendingen op radio en tv. U bent van harte welkom!

Het programma van het NK Mountainbike vindt u op de website van Mountainbike Club Discovery ». Meer informatie over de Tour de L1mbourg treft u aan op de website van L1 ».

Foto: Gemeente Landgraaf« (Vorig nieuwsbericht)