Hoofdmenu

Vervangen AED-kasten voltooid

De 21 buitenkasten van alle AED’s in de openbare ruimte in de gemeente Kerkrade zijn vervangen. De vervanging van de buitenkasten, die mede mogelijk gemaakt is door de Stichting Kerkrade Gezond, heeft als gevolg dat de AED-kasten vanaf nu niet meer geopend kunnen worden met een pasje, maar via een cijferslot. De driecijferige code van het cijferslot is voor alle AED-kasten in de openbare ruimte in Kerkrade hetzelfde. Burgerhulpverleners hebben de code ontvangen in een brief. Daarnaast is de code bekend bij www.HartslagNu.nl

Pasjes inleveren

Het nieuwe systeem betekent dat de pasjes die de burgerhulpverleners op dit moment in bezit hebben niet meer gebruikt kunnen worden. Verzoek is om de pasjes in te leveren op het stadskantoor van de gemeente Kerkrade, of per post op te sturen naar Gemeente Kerkrade, t.a.v. Kerkrade Hartveilig, Postbus 600, 6460 AP Kerkrade.

Foto: Gemeente Kerkrade