Hoofdmenu

The Notorious IBE fotoreportage

Drie dagen lang nam The Notorious IBE  het centrum van Heerlen over met breakdancers en hiphoppers die van over de hele wereld kwamen, die er voor zorgde dat er veel kamers volgeboekt waren in de omgeving van Heerlen, of lagen op campingbedden op sportpark ‘aan gen bek’ in Bekkerveld.

Tijdens het weekend waren er verschillende breakdance-shows en –activiteiten en shows en battles onder de noemer ‘stand up dance’ te bezoeken op de vijf verschillende ‘cyphers’, oftewel festivalpodia, een van die activiteiten was de buurtbattle een initiatief van HFC Dancestudio, Alcander en Impuls i.s.m. Heerlen Mijn Stad wat s’avonds op het NOS Jeugd journaal werd uitgezonden, daarnaast was er een gallery, foodstands en werden er afterparty’s gehouden in de cafe’s in de stad.

Het festival werd zondag afgesloten met de Red Bull One Holland Cypher, waar 16 Breakdancers streden om het laatste felbegeerde ticket voor de finale van de Red Bull BC One World Final in Amsterdam.

Parkstad Actueel was aanwezig en maakte een fotoreportage van dit geweldige evenement.

Foto’s: ®Parkstadactueel/Tom de Cock

Meer foto’s: Open practice HFC | Can i kick it tournament | IBE zaterdag | IBE zondag

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »