Ride4Fun bezorgt gehandicapten en zieken onvergetelijke dag in Kerkrade

 

Zaterdag 9 september is de 14de Ride 4Fun.

Start en finish vanaf d’r Maat i Kirchroa.

Het 35 koppige Team Ride 4Fun bezorgt gehandicapten en zieken mensen al jaar en dag een onvergetelijke dag door hun als navigators in sportauto’s, cabrio’s en o.a. oldtimers te laten fungeren. Een speciale dag voor speciale gasten is het credo van de stichting Ride 4Fun uit Eys.

Soms heel groots opgezet, soms heel kleinschalig. Op verzoek acteren wij ook voor u, veel is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

De Ride 4Fun is tegenwoordig dan ook meer dan alleen die tourrit in september met sportauto’s, oldtimers en cabrio’s waarbij onze speciale gasten als navigator fungeren. Vanwege de ervaring en het enthousiasme van ons team en deelnemers organiseren zij ook voor speciale scholen of groepen tegenwoordig hun eigen “gala”. Voor op de Bies in Landgraaf organiseerde de Stichting Ride 4Fun voor cliënten die helemaal gek zijn van mooie auto’s maar die helaas vanwege hun beperking niet naar een activiteit kunnen komen een heuse autoshow. Bekijk de foto’s. De vraag kan dus zo gek niet zijn. Nog nooit in een elektrische auto of in brandweer auto gezeten? Mag het ook een oldtimer of desnoods een Ferrari zijn? Bijna alles maken wij voor speciale gasten mogelijk. Een zeer bijzonder en uniek feestje. Dat mede dankzij onze sponsoren gratis kan worden aangeboden aan onze speciale gasten. Wij maken ook geen uitzondering. Iedereen is welkom, jong of oud.

Foto’s Ride4Fun

Geef een reactie