Hoofdmenu

VOORUITBLIK SEIZOEN 2017/2018 1 STE ELFTAL SV ABDISSENBOSCH

Parkstad Actueel vroeg aan Henk Stawenga om voor ons vooruit te blikken op komend voetbal seizoen van zijn 1ste elftal van SV Abdissenbosch.

Is de selectie veranderd in vergelijking met vorig seizoen? De selectie is vergeleken met vorig seizoen zeker veranderd ! Elke positie is nu dubbel bezet en de kwaliteit is er zeker op voor uitgegaan.

Hoe is de voorbereiding verlopen? De voorbereiding is goed verlopen , we hebben lekker naar het nieuwe seizoen toe kunnen werken , zo hebben we alleen maar tegen 3de en 4 de klassers gespeeld , dit heb heb ik ook bewust gedaan ,ik wist gewoon dat we een sterke groep kregen en wilde zeker weerstand hebben om te zien hoe de groep ervoor stond? We hebben sv langeberg , vaesrade,Sylvia ,Uow 02, en sporting Sittard 13 gehad en daar hebben we ons goed aan kunnen meten buiten vaesrade dat was een offday . De jongens met een langdurige blessure zijn terug in een goed overleg met fysio Stofberg en frank stevens de fysio die de jongens behandeld heeft ,had ik een kort lijntje om de jongens weer fit te krijgen , dat is gelukt ! Ik merk dat ze gretig zijn en zeker omdat er concurrentie is voor iedereen maakt de groep alleen maar scherper en dat is mooi !

Hoe schat u de sterkte in van de tegenstanders in de competitie van dit seizoen? Elke ploeg hou ik rekening mee! Als de eerste periode is gespeeld zal er een afscheiding worden gemaakt van de ploegen die boven in gaan meedraaien.

Ik denk dat de competitie sterker is geworden dan vorig jaar.

Wie verwacht u dat er dat er voor de prijzen gaan strijden? Dat is moeilijk te zeggen, je bent afhankelijk van de fitheid van de groep iedere groep krijgt daar mee te maken, blessures , rode/gele kaarten  maar er zijn zeker ploegen die zich versterkt hebben en sterke ploegen die in onze klasse erbij zijn gekomen dus ik vind dat moeilijk om te zeggen .

Waar verwacht/hoopt u dat uw eigen team zal eindigen aan het einde van de competitie? Als ik kijk naar mijn ploeg, moeten we lekker mee kunnen draaien , MAAR je bent afhankelijk van de diverse factoren. Dus dat is moeilijk te zeggen. We gaan het van wedstrijd, na wedstrijd bekijken, en kunnen dan onze doelstelling steeds bijstellen.

Ik ben blij dat de competitie weer gaat beginnen. En ik wens ook iedereen een sportief en succesvol voetbalseizoen toe.

Met sportieve groet Henk Stawenga.

 

Foto:©Parkstadactueel/Lucho Carreno