Hoofdmenu

Behind the Shadow drops + CS² bij de Oefenbunker in Landgraaf

Behind the Shadow Drops
Exclusieve NL-clubshow van MONO-gitarist Taka Goto

Takaakira ‘Taka’ Goto kennen we als de snarensamoerai van de avontuurlijke Japanse rockgroep MONO. Maar daarnaast heeft deze sensei sinds 2016 het soloproject Behind the Shadow Drops. Onder die naam mikt hij van alles in een warm etherisch klankenbad van ambient, triphop, industrial minimalism en modern klassiek. Het resultaat? Een meeslepend spel tussen duister licht en heldere schaduwen. Sluit je ogen en dompel je onder in melancholie. Drijf mee in de rimpelingen van de oceaan. Hoor de betoverende schittering van de golven in door wolken versluierd maanlicht…. Zoiets. Dus.

Wil je liever alvast een voorproefje? Luister dan online naar de single ‘Positive Shadow, Negative Light’ van de zojuist verschenen langspeler Harmonics. Goto nam het album thuis op en kreeg hulp van producer en drummer/percussionist John McEntire (Tortoise, The Sea and Cake, Yo La Tengo) en experimenteel celliste Helen Money.

CS² (lees coreshiftsquare) is de noisy spin-off van Mike Kramer’s Techno|Ambient project Core Shift. CS² produceert zware beats met complex gelaagde geluiden en herhalende thema’s die zich langzaam ontvouwen tot een intense geluidsbeleving met een stevige voet in de wereld van Dark Ambient. Live ontvouwt het geheel zich in een rituele beleving waarbij esoterie en occultisme een rode draad voeren. Op 5 october zal CS² zijn nieuwe EP ‘Only Fools Play The Game Of World Domination’ presenteren. Of dat een vrolijke noot wordt beleef je op diezelfde avond.

Dit cultureelverantwoorde voorschot op je weekend is dus echt een buitenkansje.
Reserveer je ticket snel.

VVK: € 10,-
BOX: € 13,-

Heerlenseweg 162
6371 HX  Landgraaf
T. +31(0) 45 – 5324354

+31(0) 45 – 2053774

Email: info@oefenbunker.com

http://www.oefenbunker.com