Hoofdmenu

Ledub een maatje te groot voor VC Landgraaf DS 1

Gisteren stond de spannende wedstrijd tegen Ledub op het programma. Van vorig seizoen wisten we dat dit een sterke ploeg was, tijd op te vlammen dus! We begonnen de eerste set zeer sterk. Goede servicedruk en verdediging zorgde voor een 5-1 voorsprong. De set ging gelijk op tot 16-16. Vanaf dat moment kwamen de eigen fouten in het spel. We slaagden er niet in om nog een punt te scoren en gaven de eerste set weg aan Ledub.

Door naar set 2. Vanaf punt 1 weer vlammen zoals we in set 1 deden. Maar niets was minder waar. De ketsers vlogen onszelf om de oren en de aanval werd niet afgemaakt. Set 2 gaven als een cadeautje ook af.

Set 3, concentratie even opnieuw en de focus leggen op je eigen taak. Helemaal niets liep meer goed. Servicepass ketsers, weinig scorende ballen en te veel kleine foutjes. Set 3 gaven we weg met 25-18.

Toch wilden we met een goed gevoel naar huis en wilden we proberen om die laatste set nog te pakken! Maar de problemen uit de vorige 2 sets waren niet voorbij en Ledub kon hiervan profiteren. Helaas geen punt mee naar Landgraaf. Deze wedstrijd hebben we als cadeau weggegeven doordat we eigenlijk meer tegen ons zelf speelden. Hard trainen dus en tijd voor een revanche op 17 februari!

Volgende week hebben we weer een vrije zaterdag. Op 18 november nemen wij het thuis op tegen Achilles DS 1! Tot dan in de Baneberg!

Tekst: Melissa Eggen / VC Landgraaf dames 1

Foto:©Parkstadactueel/Tom de Cock