Hoofdmenu

Passart-VKC wint met 1-0 van SV Geuldal maar maakte het zichzelf moeilijk door te weinig te scoren.

In de eerste helft had de wedstrijd tegen SV Geuldal al beslist kunnen zijn echter door te slordig of te gemakkelijk in te schieten en goed keeperswerk van de jeugdige keeper van SV Geuldal bleef SV Geuldal in de wedstrijd.
Na 25 minuten gaf Martijn Kollee een zeer goede steekpas op Michael Gijsbers, Michael kon alleen door richting de goal echter schoot op de uitkomende keeper van SV Geuldal, de afgeketse bal belande voor de voeten van Kevin Meuleners die wel raad wist met deze bal 1-0. Eindelijk naar 2 eerder pogingen toch zijn doelpunt. Passart-VKC bleef de betere ploeg echter het onstuimige van SV Geuldal bracht Passart-VKC op enkele momenten ook in het nauw.

De weer herstelde Dwayne Trags, was goed op zijn hoede en met zijn ervaring en opstelling maakte hij die ballen die door kwamen onschadelijk.
Voor rust had het gemakkelijk 3 of 4-0 kunnen zijn echter de kansen werden niet verder benut. Na de rust was het een heel open wedstrijd waarin Passart-VKC wel het betere van het spel had maar door geen afstand te nemen bleef SV Geuldal komen. Deze jonge ploeg deed qua werklust niet onder voor Passart-VKC en door deze werklust bleef het spel van Passart-VKC onrustig.

Ook in deze tweede helft hadden we de kansen echter ook nu bleef de jonge keeper van SV Geuldal goed overeind en werd een ware plaag voor de aanvallers en middenvelders van Passart-VKC die hem testen. Zo ook een goed en hard schot van Brian Vondenhoff werd bekwaam gekeerd.
De tweede helft was een zeer open en onrustige helft met als einde een terechte winnaar Passart-VKC. Deze wedstrijd werd geleid door de pas 17 jarige scheidsrechter dhr. P Hovens, die van beide kanten een pluim kreeg voor het goede fluiten van hem deze middag. Hopelijk blijven zulke jonge mensen komen, ze houden de wedstrijd goed bij en fluiten niet als het niet hoeft.

Het zijn 3 punten welke deze middag met hard werken zijn binnen gehaald, het is jammer dat het maar 1-0 is geworden anders hadden de mannen van Frank en Jos misschien ook een nog beter gevoel over gehouden. Nu mag de achterhoede en middenveld niets weggeven aangezien de doelpunten heel moeilijk te maken zijn, hopelijk gaat het over twee weken iets makkelijker tegen Sylvia uit.

Tekst: Theo van der kort / Passart-VKC

Archieffoto:©Parkstadactueel/Tom de Cock