As the World Tsjechov Vlakke Vloer Serie i.s.m. Parkstad Limburg Theater

Een geestige mix tussen Tsjechov en nu

Toneel is absoluut niet saai en stoffig! Dit bewijst Alink&Plukaard maar weer. Het jonge duo laat een breed publiek kennis maken met het werk van bekende schrijvers als Molière, Tsjechov en Edward Albee, en vermengt dat met een gros aan eigentijdse scènes en anekdotes uit hun eigen leven. Zo ook in As the world Tsjechov.

 

As the world Tsjechov is een cabareteske, persoonlijke en humoristische voorstelling, die vorig seizoen al hoge ogen gooide bij publiek en pers. Een intiem portret van twee zoekende, jonge mensen die overlopen van ambitie en idealen, maar daarmee het gevaar lopen om de realiteit niet onder ogen te komen.

Over Alink&Plukaard
Yara Alink (1990) en Sander Plukaard (1989) studeerden in 2013 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en vormen sindsdien het duo Alink&Plukaard. Ze maakten eerder de voorstellingen Who is/We are/Wanna be like Martha & George en De Mensenhater, waarmee ze in 2014 de Fringe Bronze Award in de wacht sleepten. Ook los van elkaar verschenen zij al eerder op het toneel. Zo was Alink recentelijk te zien in Wie is er bang voor Virginia Woolf? en speelde Plukaard in de zomer van 2016 in Romeo en Julia van Het Amsterdamse Bos Theater.

De pers over As the world Tsjechovde De

Groene Amsterdammer ‘Ik ben blij dat ze er zijn, die twee. Ga maar eens naar ze kijken’

Het Parool**** ‘Het transparante spel van Alink en Plukaard is soms zo naturel dat het bijna één grote improvisatie lijkt. Plukaard speelt met een aanstekelijke nonchalance, voorzien van vilein en egocentrisch randje; Alink zet daar een schijnbaar naïef en kwetsbaar meisje tegenover’

Kaarten uitsluitend via www.parkstadlimburgtheaters.nl of 045-5716607

 

 

Geef een reactie