Hoofdmenu

Holy Moly Heerlen: NUR DEUTSCHE WELLE, zaterdag 30 december van 20:00 tot 23:59

HAST DU ETWAS ZEIT FUR MICH….

NUR DEUTSCHE WELLE speelt onversneden Deutsche Welle uit de 80er jaren. Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric, wie kent het niet? De tijd van DA DA DA, getoupeerde ‘peper & zout-kleurige’ kapsels, opzichtige make up, schoudervulling en skaileren jassen kenmerkt de tijd die met NUR DEUTSCHE WELLE herleefd.

Intens gespeelde meezingers uit de 80’s… Niet alleen de mensen die in die tijd puberden zingen deze muziek mee… ook de nieuwe generaties kennen de teksten van buiten. Deutsche welle maakt een ware revival door.

De bandleden zijn overwegend ex Volumia! Ze maken muziek voor de mensen, althans zo wordt het omschreven… maar onderschat het niet, alleen muzikanten van dit kaliber kunnen deze muziek natuurgetrouw en geloofwaardig neer zetten.

Een waar feest van herkenning!

NUR DEUTSCHE WELLE Zaterdag 30 december van 20:00 tot 23:59, Bongerd Heerlen Holy Moly Main Stage

Bron en foto: Holy Moly Heerlen