Vandaag stond de wedstrijd tegen Berkel-Enschot op het programma. Na de wedstrijd van vorige week, waren wij vandaag extra gemotiveerd om 3 punten mee naar huis te nemen.

Na een felle en geconcentreerde warming-up waren wij er helemaal klaar voor. Vanaf moment éen zetten wij hoge druk, en Berkel-Enschot kreeg niet de kans om rond te spelen. Hierdoor waren zij genoodzaakt lange harde ballen te spelen. Ook die ballen werden goed opgevangen door de midden- en achterhoede, en kwamen er mooie counters. Hard werken werd beloond! Na de alertheid van Meike, kreeg zij de kans om een heel stuk op te lopen. Zij speelde de bal vervolgens naar Esmée, die de bal beheerst aannam en langs de keeper pushte. 0-1! De adrenaline stroomde door ons heen en we bleven knokken. Het was erg spannend. Berkel-Enschot heeft meerdere strafcorners gekregen, die wij keer op keer goed wisten te verdedigen.

Rust. Schuilend voor een flinke bui, gaf Paul ons een korte peptalk: “blijven knokken en blijven gaan”. En dat zouden we zeker doen!

De tweede helft liet Berkel-Enschot merken dat zij er nog harder voor zouden gaan werken. Hier waren wij natuurlijk op voorbereid en vingen de lang ballen wederom goed op. Weer kreeg Berkel-Enschot weer veel kansen via strafcorners, echter zonder profijt. Door onbegrip voor enkele arbitraire beslissingen, verloren wij soms onze focus, waardoor Berkel-Enschot de kans kreeg gebruik te maken van die lange bal. 1-1.

We hebben tot het einde geknokt en het bleef een spannende wedstrijd. Er werden geen doelpunten meer gemaakt, en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel; 1-1.

We zijn ontzettend trots en natuurlijk dubbel gemotiveerd om volgende week het veldseizoen af te sluiten met een winst!