Hoofdmenu

VC LANDGRAAF DS 1 VERSLAAT KOPLOPER IN TILBURG

Vandaag reisden we anderhalf uur om in Tilburg te gaan knallen. Volley Tilburg stond 1e (nu 2e door de winst van Activia). Bij het inslaan zagen we al, dit is een goede ploeg. Maar dat weerhield ons niet om te vechten vandaag!!

De eerste set begonnen we heel sterk. Door onze servicedruk kwam er geen goede pass bij de tegenstander en kon er amper gebruik gemaakt worden van de goede middenaanvaller. De hele set haalden we alle ballen van de vloer en stond iedereen waar die moest staan. De eerste set haalden we binnen met 25-20!

Met een zelfverzekerd gevoel begonnen we de tweede set. We hadden immers 1 punt al van de koploper gesnoept en dat smaakte naar meer! Met dezelfde opstelling begonnen we vanaf punt 1 weer met het gevecht. De gehele set liep gelijk op. Aan het einde liep Volley Tilburg iets uit en stonden we met 20-18 achter. Dat betekende dus nu niet 200% maar 300% geven. Punt na punt scoorden we en zo pakten we de set met 25-20.

Dan weer die derde set. Volley Tilburg wilden natuurlijk niet zomaar de punten weggeven en begonnen beter te spelen. Tot 17-17 ging de set gelijk op, maar de tegenstander pakte alsnog de derde set.

De vierde set knallen dus. We wilden geen vijfsetter. We hadden zo hard gevochten de hele wedstrijd dat we 4 punten mee naar huis wilden nemen. We begonnen met een flinke achterstand. We kwamen terug tot 13-13 en vanaf daar ging de set weer gelijk op. Aan het einde van de set dan toch maar 400% geven. Het is immers de laatste set en daarna is tijd op te ademen dachten we. Het harde vechten werd dan ook beloond. De koploper is verlagen met 3-1!!!

Wat een topwedstrijd! Het niveau lag erg hoog en elke speler individueel maakte nauwelijks fouten. Een prestatie waar we zeker weten trots op mogen zijn!!

Volgende week spelen we thuis tegen ActiveRooy! Deze reeks van goede wedstrijden willen we natuurlijk voortzetten!!

We zien jullie volgende week in de baneberg om 18:30 uur!

Tekst: Melissa Eggen / VC Landgraaf Dames 1(Volgend nieuwsbericht) »