Hoofdmenu

SV Eikenderveld te sterk voor Abdissenbosch

SV Eikenderveld is de laatste weken goed bezig. Afgelopen zondag moest ook Abdissenbosch uit Landgraaf er met 3-0 aan geloven.

“Het doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en dat betekent dat we elke wedstrijd willen winnen”, trainer Mohamed Elberkani.
Abdissenbosch dat ook mee doet bovenaan had deze zondag niet hun beste dag.

SV Eikenderveld begon ook goed tegen Abdissenbosch. Zetten de tegenstander op hun helft vast, maar een doelpunt wilde niet vallen tot in de 44e minuut bij een corner van Emil Miljkovic kopte Mohamed Loukili raak. In de 2e helft speelde eigenlijk maar een ploeg en dat was SV Eikenderveld, maar pas in de 70e minuut na wederom weer een corner van Emil Miljkovic kopte dit keer de aanvoerder
Faissal Saddiki raakt. Daarna gaf Abdissenbosch het helemaal op en als SV Eikenderveld beter met de kansen was omgegaan dan was de score behoorlijk wat hoger uitgevallen. De 3-0 kwam er toch door speler/trainer Mohamed Elberkani uit een vrije trap.

Komende zondag gaat SV Eikenderveld zich opmaken voor een mooie kraker tegen Amstenrade.

Tekst: SV Eikenderveld

Foto’s:©Parkstadactueel/Tom de Cock, meer foto’s op deze link.