SVN heeft het jaar 2017, onder toeziend oog van de nieuwe trainer Josh Vanderlyde, afgesloten met een klinkende overwinning op Sporting Heerlen. Van meet af aan speelde men vol op de aanval en het had al na 1 minuut 0-1 kunnen staan. Amper 2 minuten later lag de bal wel achter de doelman van Sporting Heerlen.

Vichy Marchena ging op rechts goed door en legde de bal panklaar neer voor Raül Erkensdie de 0-1. Gedurende de eerste helft ging het spel op en neer maar Sporting Heerlen was niet bij machte om iets terug te doen, de beste kansen bleven voor SVN/BtB Consultancy. Men ging rusten met een 0-1 voorsprong. In de 2de helft was het binnen 2 minuten met Sporting Heerlen gedaan. Een voorzet op Yezzi Tylski betekende de 0-2 en na goed doorzetten van Vichy Marchena werd door Boy Raaijmakers beheerst de 0-3 binnen getrapt. Wat Sporting Heerlen ook probeerde, de verdediging stond als een huis.

Een dubieuze strafschop was nodig om doelman Tim Mohnen te passeren, maar dat was dan ook het enige wapenfeit. Men gaat nu genieten van een welverdiende winterstop en vrijdag 22 december wordt de nieuwe trainer aan de groep voorgesteld. Spelers en staf wensen hun supporters fijne Kerstdagen en voorspoedig 2018 toe en zij hopen velen van jullie te mogen begroeten op de Nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari. Zondag 14 januari staat een brunch te wachten voor sponsoren, spelers en staf in Brasserie de Watertoren.