Hoofdmenu

VC Landgraaf DS 1 verliest laatste wedstrijd van eerste seizoenshelft

Afgelopen zaterdag speelden wij de laatste wedstrijd van 2017 tegen ADC DS 1. We hadden een sterk team waarmee we een goede kans zouden kunnen maken. Maar niets was minder waar.

De eerste set was heel spannend. Beide ploegen speelden op hoog niveau en de stand ging gelijk op tot ongeveer 18-18. Daarna kon de tegenstander deze reeks niet meer volhouden en pakten we de eerste set.

Door naar de tweede set met dezelfde opstelling. Op de een of andere manier begon er gedurende de set een chaos aan onze kant te ontstaan die we niet meer opgelost kregen. De set gaven we weg met 25-16.

Dan de derde set. Even nieuwe focus en knallen. Maar alles behalve goede dingen lukten. Veel te veel eigen fouten waardoor het voor de tegenstander veel te makkelijk werd. Niets ging meer goed en ook de chaos was er nog. De set ging naar ADC.

We probeerden er nog een vijfde set aan te plakken. Maar die vervelende chaos ging maar niet weg. Fout na fout aan onze kant waardoor de tegenstander niet heel veel moeite heeft hoeven doen. De wedstrijd was met 3-1 (terecht) verloren.

Dit was de laatste wedstrijd van 2017. Alle wedstrijden die we tot nu toe gespeeld hebben zijn goede leermomenten geweest. Deze pakken we zeker weten mee naar de tweede helft en daar gaan we opnieuw laten zien dat we hoger kunnen dan waar we nu staan!

Tot volgend jaar en hele fijne feestdagen voor iedereen!

Tekst: Melissa Eggen /  VC Landgraaf Dames 1

Foto:©Parkstadactueel/Tom de Cock« (Vorig nieuwsbericht)