Wedstrijdverslag VC Mestreech DS1 – VC Heerlen DS1

Zaterdagmiddag vertrokken we gezamenlijk richting Maastricht. Om 16:00 stond in Maastricht de uitwedstrijd VC Mestreech DS1 tegen VC Heerlen DS1 op het programma. VC Mestreech staat qua puntenaantal in de middenmoot. Helaas was onze spelverdeelster geblesseerd, hierdoor moesten we spelen in een fantasie opstelling.

We begonnen rommelig, kregen de pass niet onder controle, waardoor we een groot aantal punten achter kwamen te staan. We kregen gedurende de hele set de pass niet onder controle. We verloren de eerste set met 11-25. In de andere drie sets scoorde we aanvallend weinig en bleef de pass slecht. De andere sets hebben we verloren met 11-25, 16-25 en 12-25.

We hebben een slechte wedstrijd gespeeld, we hadden er gezamenlijk veel meer uit kunnen halen. Even een paar weekjes rust, hopelijk is in het nieuwe jaar onze spelverdeelster weer hersteld. 13 januari speelde we thuis om 16:00 tegen ADC DS4. Alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!