Hoofdmenu

Gezocht: Wagenbouwers

Ben jij een maker en ga je graag een uitdaging aan samen met anderen? Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen creatief bezig te zijn? Heb je kluservaring en wil je die graag delen met andere mensen? Of: wil je graag kluservaring opdoen? Dan zoeken
wij jou!

In de carnavalsoptochten van Hoensbroek rijdt menig kunstwerk, gebouwd door enthousiaste bouwers uit ons eigen Gebrook. Die kunstwerken moeten niet alleen gebouwd maar ook onderhouden en vernieuwd worden. Het team dat dit doet is op zoek naar nieuwe
bouwers. Om dit te doen hoef je zelf geen carnavalsvierder te zijn, maar je moet wel plezier hebben in het maken van iets moois.

Wij zoeken (wagen)bouwers van allerlei leeftijden die met diverse technieken willen/kunnen
werken aan de wagens voor onze Breuker Vastelaovend. Bij de technieken kun je denken aan: lassen, slijpen, mechanisch werk, vormen, aansluiten elektriciteit, bewerken van piepschuim, houtbewerken, schilderen, etc. Over het algemeen werken de (wagen)bouwers
op dinsdagavond. Het seizoen voor de (wagen)bouwers start in september en duurt tot na
carnaval. Later in het seizoen is het ook mogelijk om op andere dagen te bouwen.

Met vragen of om je aan te melden kun je mailen naar: wagenbouw@cch-gebrook.nl

Tekst en foto: CCH Gebrook« (Vorig nieuwsbericht)