Hoofdmenu

PRINSENPROCLAMATIE JCV PANNESJOP met een zinderende optreden van KG Hooreter Frönnde 2005 e.V. uit Stolberg – Aken!

PRINSENPROCLAMATIE JCV PANNESJOP, Prins Dylano 1 en Prinses Sylvanah 1 treden af

Op zaterdag 13 januari a.s. worden de nieuwe heersers van JCV Pannesjop uitgeroepen en dat al voor de 40e keer.
Maar voordat het zover is, wordt eerst afscheid genomen van het huidige prinsenpaar Prins Dylano 1 en Prinses Sylvanah 1. Speciaal daarvoor zal de Stolbergse karnevalsgruppe Hooreter Frönnde een spetterende optreden verzorgen.

Het belooft wederom een hele mooie spannende Carnavalsmiddag voor de jeugd te worden in de narrentempel: ’t Leiehoes aan de Limburgiastraat 36 in het Schaesbergerveld. Ook zullen er diverse andere artiesten optreden en diverse lokale carnavalsverenigingen zullen erbij zijn. DJ Big Time zorgt voor de muzikale omlijsting!

Eenieder is daarbij van harte uitgenodigd op deze knalmiddag! Aanvang 14.11 uur, entree is gratis.

Bron en foto: JCV Pannesjop