Hoofdmenu

VC Landgraaf Dames 1 te machtig in derby

Afgelopen zaterdag speelden wij voor de 2e keer de derby tegen The Athletes Foot/VC Sittardia DS 1 in de Baneberg. Een bekende tegenstander namelijk..

We begonnen de eerste set met een kleine achterstand. Dat betekende dus even een tandje erbij. Al gauw merkten we dat we ik de loop van de set over Sittard heen gingen lopen. Een service alleen over het het net was al vaak genoeg en we lieten de tegenstander de fouten maken. De eerste set was binnen.

Door naar de tweede set. Waar we de vorige uitwedstrijd bij Activia 11-0 achter stonden namen we zaterdag die voorsprong voor onszelf. Sittardia had geen enkele inbreng in de set en het werd al gauw duidelijk dat we de tweede set te machtig waren. De tweede set was ook binnen.

De derde set. Vol zelfvertrouwen gingen we de wedstrijd in. De kleine foutjes slopen bij ons er ook in en ook de pass ging even wat minder. We wisten het nog spannend te maken maar uiteindelijk konden we toch de winst behalen.

Dan de laatste set. Met een paar wissels gingen we opnieuw de laatste set in. Helaas waren we die set niet sterk genoeg en moesten we 1 puntje afgeven.

Een mooie 3-1 winst voor ons waarbij 4 punten in Landgraaf bleven. Aanstaande zaterdag gaan wij naar Helmond om het daar op te nemen tegen VC Polaris! Een spannende pot.

Tekst: Melissa Eggen / VC Landgraaf Dames 1(Volgend nieuwsbericht) »