Prachtige prinsmobiel voor Heksenberg prinscarnaval Jarmo 1e Gebruik beschikbaarstelling dank zij autobedrijf Jos Bogman  Heerlen

 

 

Wanneer oplettende passanten in deze regio op een bepaald moment van de dag, maar dan vooral in het weekeinde, een prachtige zilverkleurige auto Fort Focus ST line (sportuitvoering) aan zich voorbij zien komen dan is het tien tegen een prins Jarmo 1e (Mengelers) van Sjpasseberg/Heksenberg. Hij is dan meer als waarschijnlijk weer op weg naar een volgende carnaval bijeenkomst waar hij en zijn vereniging “D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein” present moeten zijn. Eigenlijk is deze fraaie prinsmobiel niet te missen want hij is op kleurrijke wijze door van de Boogaard Reclame Heerlen ook nog eens voorzien van zijn prinselijke statiefoto, medaille logo’s en naamstelling.

Nu is natuurlijk een terechte vraagstelling waarom beschikbaarstelling van een prinsmobiel aan de prins van Sjpasseberg/Heksenberg. Uitleg hierover leert dat het inmiddels een traditie is geworden dat al een aantal jaren (voorheen betrof het een andere sponsor) de nieuwe prins van Heksenberg-Heerlen, c.q. Sjpasseberg, voor de periode tot aan Aswoensdag (dit jaar 2018 op 14 februari) via autobedrijf Jos Bogman vestiging Heerlen de beschikking krijgt over een prinsmobiel waar hij zich in de regio zeer herkenbaar mee kan verplaatsen.

Ook dit jaar was dit het geval, dus toog een illuster kleurrijk gezelschap van D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein, met in hun midden prins Jarmo 1e  en familie naar genoemd autobedrijf. Evenals voorgaande jaren was de ontvangst hartelijk van aard en ontbrak, overigens als dank traktatie geschonken door “D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein, een hapje (nonnevotte) en sektdrankje natuurlijk niet. Dat de “Verein” en prins Jarmo 1e wederom zeer ingenomen waren met de beschikbaarstelling van de prinsmobiel mocht overduidelijk blijken zeker benadrukt door HVV-president Ton van Schaaik. Deze lofuiting was uiteraard bedoeld aan het adres van autobedrijf Jos Bogman Heerlen evenals voor sponsorbedrijf Mabs40 (Leon Beerendonk) in deze vertegenwoordigd door Wil van Hoof.. Dank zij hun jarenlange relatie met autobedrijf Bogman is deze prinsmobiel beschikbaarstelling mogelijk. Namens autobedrijf Bogman overhandigde Maurice Cornelissen prins Jarmo de sleutels en kon het sein “rijden maar” gegeven worden. Kortom, prins Jarmo 1e van Sjpasseberg/Heksenberg is maar wat trots om in de beschikbaar gestelde prinsmobiel te mogen rijden hierbij natuurlijk aangemoedigd door “D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein”.

Foto’s Callie Steijaert

Geef een reactie