Hoofdmenu

De Vreemdelingenleguaan  Improvisatie cabaret  in het cultuurhuis Heerlen

De Vreemdelingenleguaan is een team dat per toeval is samengesteld. Vijf megatalenten wisten zich geen raad met hun bovennatuurlijke improvisatiekrachten. Deze krachten werden individueel in het dagelijks leven veel toegepast. Wanneer tijdens het uitschrijven van een bekeuring regelmatig werd gevraagd: “Waarom was u om 2 uur ’s nachts aan het improviseren voor het oog van vier krolse straatkatten?“, was het antwoord steevast: “Er ontbreekt iets in mijn leven”.

Toen de teamleden elkaar één voor één tegenkwamen, werd alles duidelijk. Deze gebundelde krachten werden in goede banen geleid door geestelijk moeder Willy Dorgeloos. Ze zei: “Bij grote impro-krachten hoort een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar we gaan ons vanavond eerst lam drinken.” En zo geschiedde….

Voor iedereen van 8 tot 150 jaar die het onverwachte niet schuwt.

Kaarten zijn te reserveren via

Cultuurhuis Heerlen

045-5612121 (ma-vr, 10-17 uur)

Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: 
http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html