Hoofdmenu

Woensdag 7-2-2018, Ladies Night Fifty Shades Freed & Roda – Ajax

 

Op woensdag 7 februari a.s. vindt bij Megabioscoop Vue Kerkrade de drukste Ladies Night ooit plaats rondom de film Fifty Shades Freed, het derde deel van de Fifty Shades trilogie. Op dezelfde dag vindt de topwedstrijd Roda – Ajax plaats: aanvang 20:45 uur. Dit leidt tot een grote verkeersdrukte op de RodaBoulevard, die genoopt heeft tot het nemen van een aantal bijzondere maatregelen.

 Verkeersdrukte op de RodaBoulevard

De bezoekers aan de Ladies Night dienen van tevoren een parkeerkaart af te  halen bij Vue Kerkrade. Alleen op vertoon van een geldige parkeerkaart is een parkeerplek gegarandeerd.

Ook de bezoekers aan de wedstrijd Roda – Ajax dienen in het bezit te zijn van een geldige parkeerkaart van Roda J.C.. Zonder parkeerkaart is deze dag voor de bezoeker aan de wedstrijd geen parkeerplaats meer voorhanden op de RodaBoulevard en dient u de RodaBoulevard daar waar mogelijk te vermijden. Parkeren kan in de directe omgeving rondom de RodaBoulevard, op de diverse industrieterreinen gebeuren. Extra verkeersregelaars en parkeerwachters zullen deze dag toezicht houden op de verkeersstromen, teneinde deze zo goed mogelijk in goede banen te leiden.

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno