Hoofdmenu

Teleurstelling voor VC Landgraaf Dames 1

Gisteren reisden we met 7 man af naar Helmond om het op te nemen tegen VC Polaris. De vorige thuiswedstrijd hadden er de 5 punten kunnen behouden in Landgraaf.

De eerste set begon niet sterk maar ook niet zwak. VC Polaris had een goede aanvalster ertussen die veel scoorden. We vochten voor elke bal maar maakten het eigenlijk nog te weinig af. Bij 20-20 kwam een goeie servicereeks aan onze kant waardoor we de eerste set konden binnenhalen.

De tweede set dachten we dat we toch nog even een tandje erbij moesten doen. Wat meer agressie in de aanval en de pass moest toch wat beter. In deze set konden we goed uitlopen en haalden we met iets meer gemak set 2 binnen.

Dan nog de derde set winnen en de wedstrijd was binnen, althans dat dachten we. VC Polaris ging ook beter spelen en aan onze kant werden teveel fouten gemaakt. De pass kwam niet zoals we normaal er sterk in zijn en het blok van de tegenstander viel helaas meteen op de grond. De derde set konden we geen inbreng in geven en gaven we af.

De vierde set wilden we weer kosten wat het kost winnen. Maar we konden ons niet herpakken en de eigen fouten bleven erin. De vierde set werd ook met gemak afgegeven.

De vijfde set was helaas niet anders. Veel eigen foutjes, ballen die niet werden afgemaakt en te weinig concentratie. Ook de vijfde set gaven we weg.

Helaas hebben wij niet het resultaat kunnen neerzetten dat wij eigenlijk zouden moeten. De volgende wedstrijd nemen we het op tegen de nummer 2; Ledub in de Baneberg.

Tekst: Melissa Eggen / VC Landgraaf Dames 1

Foto:©Parkstadactueel/Tom de Cock« (Vorig nieuwsbericht)