Hoofdmenu

Kostbare nederlaag Vaesrade

Vaesrade 1 heeft een kostbare en onnodige nederlaag geleden tegen WDZ 1 met 1-3.

Vaesrade begon goed en was beter en oppermachtig en WDZ loerde op de counter. Vooral Jerry Lee de Groot had een aantal keren de kans om Vaesrade op voorsprong te zetten echter hij kreeg de bal niet in het netje. WDZ deed dat aan de andere kant wel. Een corner werd niet goed verwerkt door de achterwaartse van de geel blauwen en WDZ schoot knap binnen waardoor het aan de thee 0-1 was.

Meteen na de rust werd al snel duidelijk dat Voasje perse en snel de 1-1 wilde maken en Yassine Eladem leek dat in eerste instantie te doen, maar hij miste helaas. Niet veel later een dito kans en nu schoot Eladem wel raak. Het was 1-1 en de kantine in Voasje ontplofte want de lokale helden vierden daar al een beetje de carnaval. Lang konden de geelhemden niet genieten van de 1-1 want uit het niets werd het 1-2 en leek Vaesrade meteen geslagen.

Ondanks de wereldkans van Vaesrade (Eladem) op de 2-2 leek het vuur wat heilig is weg bij Vaesrade. Was het het gemis van vele talentvolle spelers? Was het de stabiele achterhoede van WDZ? Wie zegt het ons. Wdz deed meer zout in de wonden en maakte er ook nog 1-3 van. Kwam er nog meer, bijna wel, Voasje was wurm en WDZ profiteerde net niet optimaal. Eindstand 1-3 en een fikse tegenvaller voor de Bisschops Equipe.

Hopelijk stroomt de ziekenboeg leeg na de carnaval zodat de ogen en de neuzen weer naar boven kunnen ipv naar het kijken naar de degradatiestreep want dat wilt niemand in Vaesrade.

Tekst: Armand Franssen/ RKVV Vaesrade

Archieffoto:©Parkstadactueel/Tom de Cock