Esterella Lingerie – Ondernemer van de Maand februari

 

 

 

 

 

Rabobank Parkstad Limburg is trots op lokale bedrijven die de regio laten bruisen. Iedere maand kiezen wij een Ondernemer van de Maand. Een ondernemer met ambitie, durf en lef die in Parkstad Limburg zijn of haar bedrijf heeft. In januari 2018 is dat Ellen Thelen, eigenaresse van Esterella Lingerie. Graag geven wij haar deze maand wat extra aandacht.

 

Gefeliciteerd Ellen, je bent Ondernemer van de Maand!

Wat een fantastisch compliment en waardering. Dit is een geweldig initiatief om ondernemers in het zonnetje te zetten. Uiteraard word ik ondersteund door mijn geweldig team van gediplomeerde stylistes en onze stagiaires. Maar u, als klant, ben ik erg dankbaar voor het vertrouwen in onze producten en onze service in de afgelopen jaren en voor in de toekomst.

Maak kennis met Esterella Lingerie:

ESTERELLA LINGERIE VERTROUWD EN TOONAANGEVEND

Vrouwen weten het; een zelfbewuste- en verzorgde uitstraling begint bij de juiste keuze van ondermode. Bij Esterella Lingerie kunt u ontdekken wat mooie lingerie en korsetterie betekent voor uw lichaam en geest.

Ook na de realisatie van een nog meer verfijnde uitstraling, zet Esterella Lingerie haar succes voort. Met een uitgebreide collectie en een gedegen advies nemen Ellen Hamers en haar team van lingeriestylisten ruimschoots de tijd om u te begeleiden naar het gewenste resultaat. Natuurlijk staat u centraal in zowel het sfeervolle pand in de Raadhuisstraat in Heerlen, als in de webshop van Esterella Lingerie, www.esterella.nl. Maar ook mannen weten dat ze voor een verrassend cadeau bij Esterella Lingerie moeten zijn. Een veelgehoorde reactie: “Bij Esterella weten ze wat mijn vrouw mooi vindt”.

Waarom ben je Esterella Lingerie gestart?

Mijn ouders zijn in 1970 gestart met Esterella Lingerie. Zij hebben dit altijd met veel passie en plezier gedaan. Het zijn mijn ouders die mij het vak hebben geleerd en deze passie aan mij hebben overgedragen waar ik ontzettend trots op ben.

In 2001 heb ik de zaak van mijn ouders overgenomen en werk elke dag met veel passie en enthousiasme. Over 2 jaar bestaat Esterella Lingerie 50 jaar en dat zullen we natuurlijk vieren!! Natuurlijk ben Ik trots op mijn stad Heerlen en samen met de andere ondernemers en instanties steun ik de ontwikkelingen van onze mooie stad.

Wat betekent Esterella Lingerie voor Parkstad?

ELEGANT, CHIQUE EN MODIEUS

Esterella Lingerie biedt een uitgebreide collectie op het gebied van lingerie, korsetterie, badmode, nachtkleding en borstprotheses. Goede basismerken voor jong en oud en in alle cup- en omvangmaten. Mode die onder andere elegant, chique, modieus en functioneel is en waarbij de nadruk ligt op exclusiviteit en kwaliteit.

Alle modellen en maten zijn op voorraad en indien nodig wordt bijvoorbeeld een beha op maat aangepast. Ook vindt men bij Esterella Lingerie het hele jaar door een uitgebreide badcollectie met de nodige accessoires als pareo’s, zonnejurkjes, rokjes en shorts. Heeft u nog niet van onze service en aandacht geproefd? Dan daagt het team van Esterella Lingerie u uit: overtuig uzelf en wandel gerust eens binnen, Raadhuisstraat 40 in Heerlen of bezoek onze webshop www.esterella.nl.

De reden waarom je voor Rabobank hebt gekozen?

Net als mijn ouders heb ik samen met de Rabobank Parkstad een prettige samenwerking opgebouwd. Met de Rabobank Parkstad sta je sterk als het gaat om bedrijfsovername, groei of strategisch advies. Samen blijven we voorop lopen met alle ontwikkelingen en nieuwe trends op het gebied van o.a. financieel betalingsverkeer. Bedankt voor de fijne samenwerking van nu en voor in de toekomst!!

Bron en tekst en Foto: Rabobank

 

Geef een reactie