Hoofdmenu

Hc Nova beëindigd prima zaalhockeyseizoen

 

Dit weekend werden de laatste zaalwedstrijden gespeeld. Vanaf volgende week starten de buiten trainingen en de veldcompetitie start weer in maart.

Hc Nova heeft dit zaalseizoen goede prestaties geleverd. Dames 1  is zeer verdienstelijk derde geworden tussen teams die op het veld een klasse hoger spelen.  Alle jongens teams hebben het geweldig gedaan. Jongens B1, B2, C1 en D1 werden kampioen. Jongens C2  werden tweede achter  het  ongeslagen Heeze, die op het veld een klasse hoger spelen. Ook meisjes B 1 en meisjes C4 werden net geen kampioen.

Een zeer bijzondere prestatie leverden de meisjes D1. Zij zijn kampioen geworden in de subtop-klasse. Mooi samenspel en veel hockeyplezier hebben ervoor gezorgd dat gerenommeerde clubs uit Brabant verslagen werden en er slechts een maal punten werden verloren bij een gelijk spel. Hc Nova is trots op deze meiden, die op het veld zelfs top-klasse gaan spelen.

Als de vorst na deze week is verdwenen, zullen alle hockey-teams zich buiten op de velden van het sportcomplex de Kalderborn voorbereiden op het veld-seizoen die het weekend 10/ 11 maart zal starten. Kom eens kijken naar onze wedstrijden. Ons programma vindt u op www.hcnova.nl . Iedereen die kennis wil maken met hockey kan gratis een aantal trainingen volgen. Zij kunnen een stick lenen. U kunt zich hiervoor melden door een mail te sturen naar info@hcnova.nl . U krijgt dan informatie welke training u kunt volgen

Tekst Marlies Gommer en Foto HC Nova(Volgend nieuwsbericht) »