Hoofdmenu

De magische show uit Cuba met The Havana Queens Company / Circo Nacional De Cuba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAVANA NIGHTS

De magische show uit Cuba met

The Havana Queens Company / Circo Nacional De Cuba

| 20:00

Eurogress Aachen

De roemruchte show Havana Nights is een begrip in de internationale theaterwereld. Havanna Nights is dan ook een feest voor de zintuigen. De unieke pulserende Caribische ritmes gaan hand-in-hand met indrukwekkende choreografie en spectaculaire acrobatie.  Dansers, solisten en musici van de Havana Queens Company betoveren en imponeren met een zinnelijke en charismatische performance, waarbij traditie, Urban Dance en nostalgie harmonisch ineensmelten tot een vurige danssensatie.

In de showstory wordt de geschiedenis van de toerist Luca vertelt, die voor het eerst in Cuba is. Sigarenlucht hangt in de lucht, kleurrijke Oldtimers bepalen het straatbeeld. Heerlijke muziek weerklinkt uit de bars in de kleine steegjes, waar knappe Cubaanse tussen de oude koloniale gebouwen de Salsa dansen. Luca is meteen betoverd en in de ban. De naïeve toerist merkt niet dat hij bestolen wordt van al zijn geld en bezittingen. Berooid en moedeloos zwerft hij door de straten van Havana. Daar ontmoet hij de Cubaanse schone Aleyna. Er is meteen een ‘klik’ tussen beide. Aleyna toont Luca hoe je in Cuba kunt overleven en helpt hem om al zijn bezittingen terug te krijgen.

Premiere der Show “Havana Nights” am 21.01.2016 im Stadtbad Leipzig (Sachsen).
Foto: Christian Modla / Westend PR

De show story bevat alle elementen uit dans en moderne acrobatiek alsook een revolutionaire choreografie. Rosario Garcia Rodriguez, de leidster van de Havana Queens Company, is dan ook een grootheid op haar vakgebied. Die 28-jarige maakte voordat ze in 2012 haar eigen Dance Company oprichtte al furore bij het Cubaanse Tv-ballet en de wereldtournee van ‘Kings Of Salsa’.

Ook de moderne acrobatiek in de show is imponerend. Circo National De Cuba beheerst de eeuwenoude Cubaanse circustradities en heeft die verder ontwikkelt tot een adembenemende kunstvorm van wereldklasse. De ster- artiesten van het Circo Nacional de Cuba, hebben dan ook al talrijke gerenommeerde internationale circusfestival prijzen gewonnen, van Monte Carlo tot China.

Havanna Night is kortom Caribische flair voor alle zintuigen, een beklijvende show must- see-show.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.eurogress-aachen.de

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »