Hoofdmenu

Essential Outdoor 2018: La Fiesta Loca

Een ervaring waar spektakel, muziek, kleur en geluk één worden; geniet van de verrassing in elk van onze gelukkige momenten.

Essentieel is een geweldige familie waar plezier en entertainment de kenmerken van de familie bepalen.

Wat ooit begon als een feest waar gelijkgestemde zielen genoten in een staat van geluk groeide uit tot een jaarlijkse bijeenkomst van tienduizend mensen in het hart van een internationale regio; Coriopolis Heerlen (Nederland). Internationale gelijkgestemde zielen uit de nabijgelegen regio’s aken, Mönchengladbach, Genk, Luik, Maastricht en Roermond genieten van het geluk van essentiële outdoor.

Tien gebieden gecreëerd met één primaire functie, om plezier en entertainment op zijn best te maximaliseren. Bestaande uit zes muzikale gebieden en vier bestaande uit vrije en ontspannende elementen. El toro, los muertos, el pina, loco sombrero, el jardín geheim, estampado, el meer fuerte, tambor y baile, el coctel, tapas y meer.

Avontuurlijke paden leiden tot spannende ontdekkingen… vind je het geheime gebied, win de mexicaanse skippyball race, word prins poncho en regel over de loco sombrero, dans je voeten af bij estampado, win het water pistool gevecht om 16:00, word meester van de drums, win het opblaasbare dier gevecht, geniet van een goede cocktail bij de hangmat, word kampioen bij rodeo, geniet van de tapas en carnaval, workout bij de fitness area, dans de hele dag in een regen van confetti, podium duik op een opblaasbare boot of… dans, zing, schreeuw, flirt, eet, neem een bad in de zon en de meeste Van alles: feest!

Op veel verschillende kon ‘ s is een gevarieerde line-up van nationaal en internationaal talent. Happy aprés ski / carnaval naar deep techno, magische euforische hardstyle tot raw hardcore, zonnige deep house tunes aan knalvuurwerk van bigroom / edm, klassiek tot energieke hiphop / r&b. Dj ‘ s, live-acts, vloggers, rijzende en gevestigde sterren. Alles is hier om de primaire functie van entertainment en plezier te dienen. Geniet van de verrassing in elk van onze gelukkige momenten.

1 dag, 10 gebieden, 100 artiesten en 10.000 party mensen.

Meer informatie over dit concept komt snel.
Enjoy The Surprise In Each Of Our Happy Moments(Volgend nieuwsbericht) »