Hoofdmenu

Stichting WoonZorg Elisabeth Stift en Scouting St. Hubertus slaan de handen in elkaar

Scouting St. Hubertus heeft op het terrein van Stichting WoonZorg Elisabeth Stift een nieuwe locatie gevonden.

Oorspronkelijk komt Scouting St. Hubertus uit Terwinselen in Kerkrade-West. Rondom de oude locatie was er geen mogelijkheid voor activiteiten in het groen. Daarom is Scouting St. Hubertus blij dat Stichting WoonZorg Elisabeth Stift de hand heeft uitgereikt. Ze bieden de scouting een mooie binnenruimte op hun terrein. Rondom het terrein is er voldoende groen, zodat jongeren ook lekker buiten bezig kunnen zijn.

De scouting zal de ouderen van het woonzorgcentrum ‘iets te kijken’ bieden. Beide partijen spreken met elkaar af dat ze gezamenlijk met elkaar blijven optrekken en dat waar ze elkaar kunnen helpen ze dat ook doen.

Wethouder Jo Schlangen is blij met deze unieke samenwerking van twee partijen waardoor de Scouting midden in de samenleving komt te staan. “Dit ondersteunen wij als gemeente van harte”, aldus de wethouder.

Foto: gemeente Kerkrade