Hoofdmenu

Blijf up-to-date met IBA Actueel

IBA Actueel is een tv-journaal dat de bewoners van Parkstad met korte bijdragen op de hoogte houdt over IBA. IBA Actueel is om de week te zien bij Streekomroep LOO TV, Omroep Nuth en Omroep Landgraaf. Uiteraard wordt het journaal ook uitgezonden op de sociale mediakanalen van IBA. De tweede aflevering van IBA Actueel is te zien vanaf 14 maart.

Aflevering 2:

Van de Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand kerk in Kunrade tot in China

In aflevering 2 van IBA Actueel kijken we terug op de succesvolle IBA informatiemarkt in de Onze Lieve Vrouw kerk in Kunrade, gemeente Voerendaal. Samen met Parkstadbewoner Maud Kicken maken we een rondgang en spreken we met bezoekers. Maud is nieuwsgierig naar het Parkstad van 2020 en hoopt daar tijdens de IBA Informatiemarkt achter te komen. IBA Actueel presentatrice Jenneke van Genechten ontmoet in de Schinveldse bossen Martin Hurkens. Martin is net terug van een uitverkochte tournee in China waar de zanger uit Parkstad op handen wordt gedragen. In China zijn tevens opnames gemaakt voor de documentaire ‘Truuk noa Heem’ over het levensverhaal van de zanger uit Schinveld. Eind maart gaat de film in première op L1. Samen met Martin Hurkens bezoeken we zijn favoriete IBA project, de gebiedsontwikkeling Schinnen, met als middelpunt, de ALFA Brouwerij.

Benieuwd naar welke IBA projecten nog meer voorbij zullen komen in IBA Actueel? Volg IBA Actueel via de Streekomroep LOO TV, Omroep Nuth of Omroep Landgraaf of online op de social van IBA en ontdek de toekomst van Parkstad.