Hoofdmenu

Dichtbij de inwoners staan, is een must

 

 

Wij zijn er voor u, de inwoners van Heerlen. Uw belangen, daar gaat het om! Daar zetten wij ons graag en vol overgave voor in. Om dat goed te kunnen doen moeten we weten wat er speelt. Dus zorgen we ervoor dat we makkelijk benaderbaar en altijd dichtbij zijn. Dat onze informatie duidelijk is en voor iedereen toegankelijk.

Wij zijn goed vertegenwoordigd in alle wijken
Die hebben onze onverdeelde aandacht. Daardoor hebben we een goed beeld van elke wijk. We kennen de problematieken en weten welke behoeftes er zijn. Dat vormt de leidraad voor ons beleid. Buurtgericht werken is daarin een belangrijke partner.

Het centrum is het kloppend hart van onze gemeente
Ook daar maken we ons natuurlijk sterk voor. Onze Hoeskamer is er gevestigd, aan de Akerstraat 24. Daar kan iedereen met vragen of opmerkingen vrij binnen lopen. Dat werkt! Elke week opnieuw weten veel inwoners de weg naar de Hoeskamer te vinden. Zij vertellen ons wat er leeft in hun persoonlijke situatie, straat of buurt. Zo krijgen we een schat aan informatie. En kunnen we in ons programma inzoomen op thema’s die u belangrijk vindt.

Wij willen dat u weet wat we doen en hoe
Dus investeren we in onze communicatie. In artikelen in de plaatselijke media, op onze website en facebookpagina. In onze eigen OPH Aktueel, die huis aan huis verspreid wordt. En in persoonlijke communicatie in de wijken en in onze Hoeskamer. Ook vinden we het belangrijk dat raadsvergaderingen live te volgen zijn en dat de gemeente informatie niet alleen digitaal verstrekt maar ook op papier voor wie daar behoefte aan heeft.

Wij hebben u nodig
Wij geloven een aanpak waarbij burgers, professionals en de overheid met elkaar in gesprek gaan over belangrijke thema’s die Heerlen raken. Thema’s die we samen bepalen en waarvan we samen een aanpak overeenkomen. Zo worden we samen verantwoordelijk voor het resultaat.

Voor meer informatie http://ouderenpartijheerlen.nl/