Hoofdmenu

Huiskamergesprekken in de buurt

SP’ers organiseren gesprekken over verkiezingen in eigen woonkamer

Komende woensdagavond zijn er tegelijkertijd vier huiskamergesprekken, verspreid over Heerlen. Buurtbewoners worden van harte uitgenodigd om bij plaatselijke SP’ers thuis op bezoek te gaan en te spreken over belangrijke thema’s voor hun buurt en stad.

Deze verkiezingscampagne organiseert de SP door heel Heerlen voortdurend Huiskamergesprekken. Tijdens deze bijeenkomsten wordt, gewoon bij plaatselijke SP’ers thuis, gesproken over belangrijke thema’s voor buurt en stad. Veiligheid, het tegengaan van verloedering en goede zorg komen daarbij vaak voorbij. Maar ook de pinautomaat of het speelveldje op de hoek zijn in veel buurten onderwerp van gesprek.

Woensdagavond 14 maart vinden er in Heerlen tegelijkertijd vier huiskamergesprekken plaats. Iedereen die wil meedoen is vanaf 20 uur van harte welkom in:

• Grasbroek / GMS
Ron Meyer (SP-lijsttrekker) – LTM-weg 31 Heerlen
• Douve Weien / Heerlen-Zuid
Chris Hesse (SP-raadslid) – Marjoleingaard 19 Heerlen
• Hoensbroek
Hans Gelissen (kandidaat-raadslid) – Burgemeester Horstmansstraat 4 Hoensbroek
• Schaesbergerveld / MSP
Jordy Clemens (SP-wethouder) – Schaesbergerweg 85 Heerlen

Op tientallen plekken in Nederland organiseren SP’ers huiskameravonden. Ook partijleider Lilian Marijnissen en partijvoorzitter Ron Meyer doen mee. Koffie, thee, fris en koekjes staan overal klaar!