Hoofdmenu

Wittem waakt voor de wereld

 

 

In de nacht van 31 maart op 1 april vindt er in klooster Wittem een nachtwake plaats, georganiseerd door Hoge Fronten/Lieke Benders en klooster Wittem. Vanaf 24.00  ‘s nachts tot 7.00 uur ’s ochtends waakt er ieder kwartier een ander persoon. Zoveel mogelijk mensen waken om verschillende redenen voor de wereld. U maakt kennis met deze wakers en hun verhalen gedurende deze bijzondere nacht. U bent van harte welkom op ieder moment, om te komen kijken of zelfs even met hen mee te waken.

NACHTWAKERS GEZOCHT

Om samen met ons tijdens STIL.de wake te waken voor de wereld. Het hoeft niet de hele nacht, maar slechts een kwartier. Omdat juist nu de wereld in zo’n hoog tempo verandert, het goed is om stil te staan. Of u nu religieus bent of niet. Om symbolisch te waken voor elkaar.

WAAKT U MEE?

De organisatie heeft U nodig om samen met hen een verhaal te vertellen. Door het doneren van uw aandacht in een kwartier van uw tijd tijdens deze nacht. Wilt u de organisatie helpen? Geef u dan nu op! Stuur een bericht naar publiciteit@hogefronten.nl en wij nemen vooraf contact op voor een kort interview. Schrijver Saskia de Haas schrijft naar aanleiding hiervan een kort verhaal. Dit verhaal is tijdens uw waken die nacht te lezen. Eveneens maken we een mooie foto van u. Alle verhalen en foto’s worden verzameld in een boekje dat u als dank van ons meekrijgt als herinnering aan uw deelname.

Datum:  Zaterdag 31 maart / zondag 1 april

Tijd:  24.00 uur – 07.00 uur

Entree:  gratis

Locatie: Kloosterkerk Wittem, Wittemer Allee 32, Wittem.

Informatie: www.hogefronten.nl/voorstellingen/stil-de-wake

foto Witten Klooster Cor niemantsverdriets