Hoofdmenu

De Drakentemmer’ in Theater Landgraaf

 

 

Zondag 25 maart kun je kijken naar de familievoorstelling ‘de Drakentemmer’ in Theater Landgraaf. De (soms een beetje spannende, soms grappige, soms ontroerende) voorstelling is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Maar ook voor (groot)ouders is het genieten geblazen!

 

Het verhaal .Op het eiland ‘Krijt’ kennen de mensen alleen zwart en wit. Ooit is alle kleur uit hun leven verdwenen. Dat was het werk van de vuurdraak, maar niemand kent het waarom.
Totdat een klein, dapper en nieuwsgierig jongetje opstaat en op zoek gaat naar het antwoord op deze geheimzinnige vraag. Slaagt hij erin het geheim van de draak op te lossen?

Twee acteurs vertellen en spelen het verhaal met woorden, liedjes én tekeningen. Met bordkrijt wordt deze voorstelling verbeeld….en soms ook weer uitgeveegd.

In de voorstelling komen 2 liedjes voor. Eén daarvan is een drakenlied. De muziek is te vinden op de website van Theater Landgraaf: http://www.theaterlandgraaf.nl/php/voorstelling.php?id=1278

Daar kun je ook de kleurplaat van de drakentemmer downloaden. Vergeet de kleurplaat niet vóór de voorstelling in te leveren. De winnaars worden na de voorstelling bekend gemaakt en krijgen een prijsje.

Valentijn Productiehuis maakt warme, knusse voorstellingen voor jong publiek. In de voorstellingen staan positieve thema’s centraal, zoals moed, geloof in jezelf en vertrouwen.

De voorstelling begint zondag 25 maart om 14.30 uur. De entree bedraagt €6,- voor jong en oud. Als je de kaartjes eerder bij het theaterbureau afhaalt slechts €5,-. Reserveren is gewenst: info@theaterlandgraaf.nl of tel. 045-5310929 (theaterbureau-openingstijden: ma t/m vr van 10 tot 12 uur).

Theater Landgraaf

Kerkberg 4,

6374ES  Landgraaf

info@theaterlandgraaf.nl

Wilt u telefonisch reserveren,
neem dan contact met ons op, iedere werkdag tussen 10 en 12 uur.
045-5310929  /  0031455310929 (international)

http://www.theaterlandgraaf.nl/(Volgend nieuwsbericht) »