Hoofdmenu

Wedstrijdverslag VC Heerlen DS1 – VC Fortutas DS1

 

 

 

Afgelopen zaterdag speelden we om 16:00 thuis in A Gene Bek. De tegenstander was VC Fortutas DS1, deze dames staan op een tweede plek en doen nog volop mee voor het kampioenschap. We wisten van te voren dat we het zwaar zouden krijgen. Na de kerstvakantie hebben we 3 punten gepakt, twee sets tegen Tornado en één tegen HCC. Deze punten hebben we verdiend door als team een geconcentreerd spelletje te spelen.

Tijdens het inslaan bleek al dat deze lange dames over flink wat kracht beschikken. We zouden goed moeten verdedigen om onze aanval op te kunnen bouwen. Onze vaste spelverdelers waren niet aanwezig, alhoewel we hierop getraind hebben, was het voor het hele team wennen. De gehele wedstrijd hebben we redelijk goed gepasst.

Alleen beschikken we over te weinig aanvalskracht aan het net. Onze aangevallen ballen werden door de tegenstander met gemak verdedigd. De setstanden laten zien dat het voor de tegenstander een eenvoudige wedstrijd was. (7-25, 12-25, 12-25 en 11-25).

 

Ondanks dat we zijn afgeslacht, kijken we zelf met een goed gevoel terug op deze wedstrijd. We hebben een hele hoop mooie acties laten zien. Dit weekend spelen we om 19:00 tegen VC Hero DS2 in Herten. Deze dames staan een plekje boven ons in de stand. Thuis hebben we 3-1 van ze gewonnen, benieuwd of we ook uit van ze kunnen winnen.

Foto’s en film ®parkstadactueel/Lucho Carreno

 

 

 

 « (Vorig nieuwsbericht)