Finale Maastrichtse Kampioenschappen Voetbal

Een initiatief van Maastricht Sport

 

 

Op vrijdag 23 maart is het tijd voor de finale van de Maastrichtse Kampioenschappen Voetbal. Deze finale vindt plaats voorafgaand aan de wedstrijd MVV – FC Eindhoven in stadion de Geusselt. Het MK Voetbal is een jaarlijkse competitie die door Maastricht Sport wordt georganiseerd en bedoeld is voor leerlingen van groepen 7 en 8 van basisscholen in Maastricht.

 

Voorrondes. Op woensdag 14 en 21 maart vonden de voorrondes van de Maastrichtse Kampioenschappen Voetbal plaats. Op sportpark West speelden kinderen van groepen 7 en 8 van diverse basisscholen uit Maastricht om de felbegeerde finaleplaatsen in stadion de Geusselt.

 

Finale
Die finale vindt plaats op vrijdag 23 maart voorafgaand aan de wedstrijd MVV – FC Eindhoven. De meiden starten omstreeks 18.00 uur en de jongens rond 18.30 uur. De prijsuitreiking is om 19.45 uur op de middenstip, waarna alle deelnemers een ereronde kunnen lopen en vervolgens naar de wedstrijd van MVV kunnen blijven kijken.

Maastricht Sport . Het jaarlijkse Maastrichtse Kampioenschap Voetbal is een initiatief van Maastricht Sport. Maastricht Sport is de verzelfstandigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht. Al jaren werkt Maastricht Sport nauw samen met het onderwijs in Maastricht om het bewegingsonderwijs te verbeteren. De focus ligt op plezier in sport en bewegen om een langdurige sport- en beweegdeelname te bevorderen. Kinderen zijn dankzij deze aanpak op een leuke manier meer bezig met sport en bewegen in en rondom de school. Voor dit complete aanbod wordt dagelijks nauw samengewerkt met scholen, sportverenigingen en maatschappelijke organisaties.

Kijk voor meer informatie over Maastricht Sport op www.maastrichtsport.nl

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie