Hoofdmenu

Eieractie groep 8 OBS de Speurneus wederom groot succes!!

 

In de afgelopen weken hebben de kinderen van groep 8 van OBS de Speurneus de jaarlijkse eieractie georganiseerd. Dit in het kader van de schoolverlatersdagen die in juli plaatsvinden.

 

Elk kind kreeg de opdracht om zoveel mogelijk eieren te verkopen aan papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, andere familie, vrienden en kennissen. Een deel van de opbrengst is bedoeld om de kinderen een onvergetelijk schoolkamp en afscheidsrevue te bezorgen. Dus werd er de afgelopen weken flink verkocht. Alle kinderen van groep 8 waren winnaars, maar Jayden, Sem, Jelle, en Nianne sprongen er toch echt wel bovenuit met 52 , 66, 58 en 36 verkochte doosjes van 10 eieren. Deze zijn afkomstig van Boerderijwinkel Pennartz in Landgraaf. Leerlingen van groep 8, jullie zijn toppers!! Boerderijwinkel Pennartz, bedankt!!

Foto OBS de Speurneus« (Vorig nieuwsbericht)