Hoofdmenu

Wedstrijdverslag VC Heerlen DS1 – Vludoc ‘98 DS2

 

 

Afgelopen zaterdag speelden we om 16:00 thuis in A Gene Bek. De tegenstander was Vludoc ’98 DS2 uit Nuth. Wij waren al voordat de wedstrijd begon gedegradeerd naar de 3de klasse, dus we hadden niks meer te verliezen. Vludoc staat in de middenmoot en heeft zich al veilig gespeeld. De uitwedstrijd tegen Vludoc hebben we, met duidelijke setstanden, 4-0 verloren. Onder leiding van Roger begonnen we met 10 man sterk aan de wedstrijd.

De eerste set hadden we de pass onder controle en konden goed meekomen met de tegenstander. We verloren de set met 21-25. De volgende set begonnen we weer met frisse moed, maar konden niet meekomen met Vludoc. We verloren de set met 14-25. De derde set eindigde we iets hoger, 20-25. De vierde set speelde Vludoc matig en wij pakte onze kans. We wonnen de set met 25-22.

Ondanks dat we al gedegradeerd zijn, hebben we een lekkere pot gespeeld. Dit weekend hebben we in verband met Pasen rust. Zaterdag 7 april spelen we uit, om 18:00, in de Geusselt in Maastricht.

 

Foto’s ®parkstadactueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.