Hoofdmenu

1 april 2018. Bekkerveld VR1 – DVC’26 VR

 

 

Op het sportcomplex van Bekkerveld A Gene Bek ontving men de vrouwenuit Didam. Na een prima en zeer verdienstelijke overwinning op Nijnsel zondag,25 maartwaren de zebra’s gebrand om deze reeks voor te zetten. Na enkele maandenvan personele problemen van verschillende aard geraakt de groep speelsters aardigmet en op elkaar ingespeeld. Zo ook tegen DVC’26  ging men fris en fruitig de “strijd “aanom een zo goed mogelijk resultaat, in combinatie met inzet en goed voetbal te verwezenlijken.

Met snel en aardig combinatie spel, en opbouw van achteruit kwamen de Bekkerveld vrouwen geregeld voor het vijandelijke doel op duiken. Maar de tegenstander die erg verdedigend en stug speelde loerde puur en alleen op counter die hier en daar tijdens de wedstrijd voor enige onrust zorgde bij Bekkerveld. Doch door goed gemotiveerde en onder het mom “samen zijn wij sterk” liep het goed af en in het voordeel van Bekkerveld.

Die de wedstrijd niet gezien heeft zou denken 1-0!!! maar niets minder was waar op de eerste plaats de gecreëerde kansen werden helaas niet verzilverd en er stond ook nog assistent-scheidsrechter bij de bezoekers die heel netjes gezegd een mindere dag te pakken had ( misschien de Paashaas ontmoet? ) de eind uitslag had groter kunnen nee moeten zijn, en het was op z’n plaats geweest dat de beide gescoorde doelpunten een in eerste en het andere in de tweede waren goedgekeurd inplaats op advies van de assistent van DVC’26 werden geannuleerd ondeskundig / onsportief optreden van deze persoon. Bekkerveld heeft zich niet laten ontmoedigen hield goed stand.

Het enige doelpunt werd gescoord door “kilometervreter” en altijd wel voor een sprintje te vinden Lisa van de Ven. Dames en begeleiding Proficiat!!!! Wat kan 1e Paasdag mooi zijn.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.