RVU – UOW ’02 1 – 0 (0-0)

88e minuut 1-0 Michael Dupont

Zat de moeilijke en pittige wedstrijd van donderdag nog in de benen van de UOW ’02-ers of was het heerlijke zomerweer voor een aantal spelers teveel van het goede om er een goede wedstrijd van te maken. Er was weinig beweging zonder bal, mislukte combinaties en nauwelijks echt uitgespeelde kansen. Ons erelid Dik Snippe zaliger zou deze wedstrijd als “veul geschravel” omschrijven!

In een gelijk opgaande 1e helft, was UOW ’02 duidelijk het betere team maar kon ondanks goed opgebouwde aanvallen weinig echte kansen creëren.  Tot de 16 meterlijn was het spel vaak goed, maar daar waar het moest gebeuren, eindigde het meestal in een matige afwerking of een matige eindpass. Ook RVU deelde in die malaise en produceerde enkele goede voorzetten, die een prooi waren voor Sandro Aruvaino. In de eindfase van de 1e helft  was het eerst RVU dat met een goed diagonaal schot Sandro op de proef stelde en de moeilijke bal vervolgens goed pareerde. Uit de tegenaanval haalde Roland Geuskens uit een één tegen één situatie te weinig rendement.

Na de rust was het weer Ronald Geuskens, die met een ziedend schot de lat boven RVU keeper Bas Goessens teisterde. In de 62e minuut wist RVU via een goed afstandsschot de paal te raken. De in de rebound gescoorde 1-0 vond geen genade in de ogen bij scheidsrechter Hodzelmans op aanwijzen van een attente Markus Köhler. Na de wissel bij UOW ’02, Daniel Karsten voor Dennis Systermans, werd UOW ’02 nog aanvallender en leidde een goede combinatie tussen Ronald en Daniel direct tot een goede kans voor Daniel, maar keeper Goessens kon de bal met moeite tot corner verwerken.

In de eindfase van de wedstrijd kwam er dan toch nog een winnaar!! RVU speler Michel Dupont scoorde, na balverlies van UOW ’02 op het middenveld, uit het niets in de 88e minuut  de winnende treffer en zo werd hij de gevierde man bij RVU.

Na het eindsignaal moest UOW ’02 dus alweer een onnodige nederlaag incasseren en UOW ’02 zal in de komende thuiswedstrijden tegen het sterke Heer (donderdag) en het stugge BMR (zondag) uit een ander vaatje moeten tappen.  Heel veel succes!!!!