Hoofdmenu

Heerlerheide: 1e Pinksterdag lachende mensjes over een mooie dag Zijspanrit/trike-rit  voor ouderen en mensen met een lichte beperking

 

Zondag 20 mei a.s. (1ste Pinksterdag) is het vanuit Heerlerheide weer zo ver en zullen, evenals verleden jaar, weer vele lieve lachende mensjes een mooie dag gaan beleven. Uiteraard met hopelijk mooi weer. Het wordt daardoor dan zeker weer een dag van de echte lach. Iedereen die meewerkt aan deze heel nobele organisatie worden, zeker voor een goede afloop, nu al bedankt.
De organisatie, lees o.m. Heerlerheidenaar Mark Kerpentier, dat iedereen die op deze dag de rit mogelijk maken, zich ook nu al opgeven s.v.p. Ook omdat Mark na afloop met de afronding op het Corneliusplein met een hapje en een drankje rekening dient te houden. Liefst wel graag vóór 1 mei. Mail even via zijspanritheerlerheide@gmail.com of via PB.

De route voor deze 2018 uitgave van de zijspan/Trike op de 1ste Pinksterdag 20 mei met vertrek vanaf Corneliusplein ziet er als volgt uit: vertrek is 12:15/15:00( bij te grote groep) en aankomst 14:00/ 16:45 (bij te grote groep) eveneens op het Corneliusplein Heerlerheide.

Vervolgens wordt gereden via Geitstraat-Lokerstraat-Ganzeweide-Rennemigstraat-Terhoevenderweg-Beersdalweg richting Voerendaal-Putterweg-Hoolstraat-Hogeweg-Bergseweg richting Ubachsberg-Kerkstraat richting Huls- Veeweg richting Vrouwenheide-Eyserweg richting Trintelen-Hamerstraat richting Boshuizen-Boshuiserweg-Schanternelsweg-Loevermicherweg richting Huls-Huls rechtsaf Loevermicherweg- onderaan Stampstraat richting Boshuisen-links Hennebergweg-Oude Molenstraat-Bulkemstraat richting Eys-Mr.Dr.Froweinweg-in bocht links Goedenraadsbergweg richting BaneHeide-rechts N281 en via N278 richting Vaals- bij rotonde rechts richting Vijlen-bij Vijlerhof rechts Hilleshagerweg- naar 300m links Leunweg-Melleschet-Rottermeenderweg-Voortweg-Elzeterweg richting Mechelen-Commandeurstraat- Hilleshagerweg-Stadsweg-Biesweg richting Nijswiller-rechts de N278 op richting Vaals-bij rotonde links weer N278 op eerste links Nijswiller-Kolmonderstraat-Kerkstraat-Schubbergweg-Zwartebrugweg richting Eys- oversteken naar Grachtstraat-Eyserweg-Achterweg-recht Korenweg richting Colmont- links Kolmonderweg-rechts Geerweg richting Winthagen- richting Kunrade- Kunrade links Valkenburgerweg-Barrier-rechts Steinweg-langs golfbaan-links Putterweg-Beersdalweg-bij 2de rotonde links naar Terhoevenderweg-rechts-Rennemigstraat weer rondje Heerlerheide via Ganzeweide-WillemBarentzweg-Europalaan-Unolaan richting Ganzeweide naar eindbestemming Corneliusplein.

Voor wie tijdens de zijspan/trike-rit met 1ste pinksterdag een helm nodig heeft en/of goede kleding kan terecht bij Moto Rent bij Marc Paas Heerlerbaan telefoon: 06.12060332. Bijvoorbeeld helmverhuur zonder borg €7,50. Kleding in overleg.

Foto: Hans Sormani