Hoofdmenu

DÉ SPORTOLYMPIADE VOOR JONG EN OUD  

 

Koempelcup .Op woensdag 4 juli vindt een uniek sportevenement plaats voor alle inwoners en verenigingen uit Simpelveld en Bocholtz.

Roda JC Koempelcup. De Koempelcup is een sportolympiade voor jong en oud. Een dag vol beweging en plezier voor iedereen uit Simpelveld en Bocholtz. De Koempelcup vindt plaats op woensdag 4 juli op het sportpark Bocholtzerheide. Het belooft een sportieve en vooral leuke dag te worden.

Voor jong en oud. Aan de sportolympiade kunnen teams meedoen, die tegen elkaar strijden tijdens veel verschillende sporten en spelletjes. Daarmee worden punten verdiend. Het team met de meeste punten wint natuurlijk. Dat wordt spannend! De deelnemers van de Koempelcup leren zo wat het betekent om te winnen, te verliezen en om samen te werken. De Koempelcup zorgt voor ontmoeting, verbinding en trots.

Zet je in voor jouw wijk Bij de Koempelcup draait het niet alleen om sportieve prestaties, maar ook om samen iets te doen voor jouw buurt of dorp. De teams kunnen in de weken vóór de Koempelcup punten verdienen door het uitvoeren van klusjes. Ze kunnen hun handen uit de mouwen steken in hun wijk. Door bijvoorbeeld zwerfafval op te ruimen, te helpen met boodschappen inpakken en dragen, een spellenmiddag te organiseren voor ouderen of de speeltuin op te knappen. Daar profiteert de hele buurt van mee!

Meedoen. Iedereen tussen 6 en 96 jaar mag meedoen en een team samenstellen. Een team moet tussen de 4 en 7 deelnemers hebben en het liefst een mix van jongens en meisjes, jong én oud. Alles mag, als het team maar samenwerkt en iets bijdraagt aan de buurt. Vanaf 7 mei (na de meivakantie) is het mogelijk om je team aan te melden voor de Koempelcup. Meer informatie hierover volgt!

Voorbereidingen in volle gang. De sportolympiade wordt georganiseerd door Roda JC Midden in de Maatschappij samen met veel verenigingen, BAS samen actief, Impuls en gemeente Simpelveld. Een werkgroep met vertegenwoordigers van de sportverenigingen is druk bezig met de voorbereidingen voor de Koempelcup. Het belooft een toffe dag te worden met boordevol spellen, zoals Around the Net (tennis), Hollandse spellen, Ultimate Frisbee, 3d Handboogschieten en Kinbal. Hoewel de Koempelcup samen met Roda JC wordt georganiseerd is het dus géén voetbaltoernooi. Ook als je niet van voetballen houdt, is het hartstikke leuk om mee te doen.

INVULFORMULIER KOEMPELCUP 2018

Gegevens Teambegeleider *

Teamspeler 1

Teamspeler 2 *

Teamspeler 3

Teamspeler 4

Teamspeler 5

Teamspeler 6

Teamspeler 7

Anti-spam: schuif de balk van links naar rechts
  
Tekst en foto Gemeente Simpelveld