Hoofdmenu

Het collectief beloond zich zelf!!! 

 

( Bekkerveld VR.-Schijf VR. ) rust: 0- 1.  Einduitslag: 2 -1.

Zondag, 15 april 2018 stond de wedstrijd op het programma in Sportpark A Gene Bek  (Bekkerveld ) Heerlen tussen twee teams die niet zomaar gespeeld zou zijn, een wedstrijd met veel belangen. Het weer was gunstig, lekker zonnetje met een klein beetje wind, spelersgroep compleet voor wat betreft Bekkerveld en de punten moesten in Heerlen blijven. Daar leek het in eerste instantie helemaal niet op, want tot ieders verbazing was de aangewezen scheidsrechter aanwezig doch die had blijkbaar iets hinder van het goede weer c.q. zon dat hij al vroeg in de wedstrijd de bal op de stip bij Bekkerveld deponeerde toen de gasten uit Schijf vanuit een vrijschop een speler van Bekkerveld op heel korte afstand nagenoeg een arm afschoten.

En het scorebord vermelde 0-1. Bekkerveld deed er alles maar dan ook alles aan om de bakens te verzetten doch in het verder verloop van de eerste speelhelft werden reële scoringskansen ongedaan gemaakt door puur verdedigend werk van Schijf en als dat niet lukte was er ook nog een assistent scheidsrechter aan de lijn bij Schijf die zo opging in de wedstrijd dat hij meerdere malen tijdens de wedstrijd de scheidsrechter van onjuiste adviezen voorzag en deze die niet controleerde.

Maar de zebra’s lieten zich niet ontmoedigen en kwamen de tweede helft prima uit de startblokken en men drong Schijf steeds meer terug op hun speelhelft en de kansen kwamen uit goed genomen hoekschoppen van Chantal en lisa prima voor de goal waar de mogelijkheid was tot scoren. Buitenspel volgens de assistent-scheidsrechter van Schijf was het nagenoeg bij elke aanval van Bekkerveld, doch het combinatie spel vanuit de opbouw bij de zebra’s werd steeds en steeds beter en toen Sanne Hendriks de gelijkmaker binnen tikte was het ijs helemaal gebroken en ook de spelers en assistent-scheidsrechter van Schijf want met hun verdedigd spel was het afgelopen er was nog maar team wat ging voor de volle winst en dat was BEKKERVELD. Er werden nog twee wissels doorgevoerd Maxime verliet het speelveld voor haar in plaats kwam Iris en voor Chantal kwam Soraya binnen de lijnen er werd iets omgezet En de druk werd groter en groter op het doel van Schijf tot dat het “goudhaantje” Alysia de bal aan de voet kreeg ingespeeld en snoei hard uithaalde dit schot was te matig voor de keeper van Schijf in de linkerhoek en het was 2-1 in het voordeel van de zebra’s.

Dit resultaat werd ook met goed voetbal, overtuiging in eigen kunnen en inzet bewerkstelligt. Toen het laatste fluitsignaal klonk was er grote vreugde bij de zebra’s die slot staande in een kring op het speelveld de slogan uitte van niet alleen maar SAMEN!!!!

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.

 

 (Volgend nieuwsbericht) »